Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 22 вересня 2013 р.

МІТИНГ ПРОТИ ТРУДОВОГО КОДЕКСУ, ЛЬВІВ 20.09.13!


     Експлуататори, впевнені у своїй недоторканості, люблять гратися з експлуатованими.
Ситуація, котра склалась навколо Трудового Кодексу України, подібна на гру, де політики дратують робітників.
     З 2010 року влада прагне втілити у життя антиробітничий трудовий кодекс, норми якого порушують права найманих працівників, надаючи безмежні переваги роботодавцю.
З 2010 року тягнеться спектакль з даним законопроектом. Після подання законопроекту на розгляд робітники і активісти виходять на мітинги і страйки, після чого даний законопроект скасовують, а через певний період знову подають на розгляд, знову люди мітингують, і так продовжуються без кінця і краю. Не пройшло і 2 місяців, як внаслідок громадського невдоволення влада відмінила проект про внесення змін до Трудового Кодексу, і вже 27 серпня депутати від Партії Регіонів реанімують Трудовий Кодекс, скасувавши лише локаут (право звільнення працівників у випадку трудового спору чи страйку) і залишивши всі інші антинародні зміни (право звільнення матерів-одиночок, право звільнення за розголошення комерційної таємниці, відміна колективних договорів, тотальне спостереження за працівниками).
     Активісти Соціального Опору, будучи незгодними з такими антинародними і антиробітничими доповнення до ТКУ, вирішили прийти під стіни Державної Адміністрації і висловити свій протест. Мітингом зацікавилось безліч журналістів і пересічних громадян.
Лише робітники мають право визначати, на яких умовах вони будуть працювати.

МАЙБУТНЄ ЗА ВІЛЬНИМИ РОБІТНИЧИМИ КОЛЕКТИВАМИ!







1 коментар:

  1. http://www.ditext.com/makhno/

    Товариство Махновців


    Земля і Зброя:
    тоді буде Воля



    Наша ціль:
    Перевести Україну на Анархізм

    ВідповістиВидалити