Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 21 червня 2013 р.

Акція солідарності з російськими політв'язнями у Львові


     20 червня 2013 року активісти «Соціального Опору» в рамках тижня солідарних дій з російськими політв’язнями, провели акцію на підтримку ув’язненого зараз Олексія Гаскарова та усіх жертв політичних репресій, темпи зростання чисельності яких сьогодні у Росії доходять до абсурду.

     Акція солідарності була проведена навпроти Російського консульства у Львові – активісти розгорнули банери з написами «Свободу Олексію Гаскарову» та «Свободу жертвам політичних репресій», виголошували промови та роздавали інформаційні листівки прохожим. У своїх промовах учасники пояснили суть акції солідарності з політичними в’язнями сучасної Росії, яку без перебільшення можна назвати неототалітарною державою, та розповіли про події, названі «Болотними заворушеннями», які і запустили репресивний механізм, котрий зараз набирає все більших обертів.
     Своєю акцію львівські активісти засвідчили солідарність з російськими побратимами та усіма соціальними активістами, які стають жертвами репресій через власні погляди та бажання справедливості для кожного.
     Ми віримо, що наша основна зброя – солідарність – допоможе змінити стан речей у сучасному прокапіталістичному суспільстві.

                     СМЕРТЬ ТЮРМІ – СВОБОДУ ПРОТЕСТУ!













Немає коментарів:

Дописати коментар