Загальна кількість переглядів сторінки

неділю, 27 листопада 2011 р.

Активісти Соціального Опору взяли участь в міжнародному турнірі "Не здавайся!"

 
     "Не здавайся!" - Міжнародний турнір по міксфайту серед антифашистів, який проводиться з 2009-го року. Перший турнір відбувся рівно через рік після вбивства Федора Філатова. Другий був присвячений Івану Хуторському і відбувся в Києві у квітні 2010 року, потім був третій турнір в Мінську. У кожному з них брало участь кілька десятків спортсменів, серед яких були як аматори, так і професіонали, на останніх двох були також дівчата.

      Рік від року рівень організації, кваліфікація спортсменів та інтерес до турніру тільки росли, що підштовхнуло організаторів до нового формату проведення змагань. Було вирішено розширити кількість міст, в яких будуть проводитися змагання, зробити відбіркові тури по всій Росії, в Україні та Білорусії. Переможці кожного з них зійдуться у фіналі.
     
Наприкінці листопада 2011-го року в Києві був даний старт низці відбіркових етапів турніру, і результати проведеного заходу виправдали задумку організаторів на всі сто відсотків. Турнір зібрав близько 50 спортсменів з кількох міст України: Києва, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Вінниці, Тернополя та Запоріжжя. Виступити приїхали також спортсмени з Росії. Рівень, який показали учасники очікувано виріс, бійці представляли такі стилі єдиноборств, як тайський бокс, джиу-джитсу, бойове самбо та інші. За напруженням пристрастей і напруженості бої нічим не поступалися професійним, і результат поєдинку міг бути найнесподіванішим. Переможці турніру отримали пам'ятні призи.
     
Організаторський колектив закликає просувати тему спорту серед молодих людей і мотивувати їх до здорового способу життя, брати участь у відбіркових етапах "Не здавайся!" І допомагати в їх проведенні.





Немає коментарів:

Дописати коментар