Загальна кількість переглядів сторінки

пʼятницю, 30 грудня 2011 р.

Анархо-концерт в Тернополі 24.12.2011 р

 
     В холодну суботу 24 грудня 2011 р. в місті Тернополі успішно пройшов концерт, організований  силами Соціального Опору. Метою даного концерту організатори ставили надихнути західноукраїнських активістів на діяльність та розвіяти зимову апатію.
      Виступали гурти з Києва (Розбрат, The Pelicans, Foible Instinct та Не Зламати!), Запоріжжя (Время Увечий) та з білоруського міста Бреста - Paingang. Це поки що перший концерт на західній Україні, повністю орієнтований на анархічну, соціальну, антикапіталістичну, та антифашистську тематику. Зал,  в якому  проходив концерт прикрасили банерами Антифашитської Дії, Соціального Опору, 161 Kozak City i Good Night White Pride. На стінах також висіло анархічне знамено в червоно-чорних кольорах, а на самій сцені розгорнули, привезений білорусами, перевернутий американський прапор в чорно-білих кольорах, що символізує собою неминучий занепад світового імперіалізму і споживацького суспільства.

     Тексти пісень, які виконували гурти, також були відповідними. В ході промов, зі сцени доносилися заклики в будь-якому випадку стояти один за одного до кінця за будь-яких умов, а також була розкритикована сучасна безхребетна, ліберальна панк-хардкор сцена, яка давно уже інтегрувала у систему, переставши бути контркультурою.
      Загалом концерт приніс перший досвід в організації таких заходів і вказав на організаційні прорахунки. А також, маю надію, додав наснаги усім революціонерам у боротьбі проти існуючого ладу.


 






2 коментарі: